Új stadion épül!

Ha minden igaz, hamarosan új nemzeti stadion épül. A blog ennek folyamatát szeretné követni. Információkat teszünk közzé, válaszokat keresünk, és nagyon-nagyon várjuk már azt a napot.

Még minden előfordulhat

2011.02.01. 10:22 ujstadion

A korábbi tervekkel ellentétben mégis a Puskás Ferenc Stadion maradhat hosszú távon a magyar labdarúgó-válogatott otthona - erről Studniczky Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottságának elnöke a Duna Tévében beszélt hétfőn.

- Mi futballstadionban gondolkodunk, nem multifunkcionális létesítményben - mondta Studniczky. - A jelenlegi helyzetben most azt tudom mondani, hogy a Puskás Stadion jelenlegi helyén épülhetne fel, és az elképzelés szerint, ami szerintem egy fantasztikus ötlet, a külső, muzeális elemek megtartásával belehelyeznénk egy teljesen új stadiont.

Ma reggel az MTV vendége volt Studniczky úr, aki megismételte és megerősítette a hétfőn elmondottakat, bár azt is hozzátette: "még minden előfordulhat".

A bejegyzés trackback címe:

https://ujstadion.blog.hu/api/trackback/id/tr272630666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása